Runstenar o dess betydelse

Något jag värkligen gillar e att tyda mina drömmar och spå mig själv så just därför gjorde jag runstenar på resan. De e inte alls svårt man letar bara efter några bra stenar o så skriver man dom olika runnamnen på dom.
Men nu till dess betydelse :D
 
 
Är en eldrunasom uppmuntrar dig att vara kreativ. Följ din inre eld o det du brinner för. Det är tid att manifestera!
 
 
Är den nya dagens runa. Den berättar att du ska förbereda dig på en förändring o att du kommer att upptäcka nya möjligheter.
 
 
Säger att en oväntad händelse kommer i din väg. Du kommer inte att uppleva den som trevligmen erfarenheten gör att du blir visare.
 
 
Uppmanar dig om att söka kunskap. Du behöver fakta o råd från någon i din närhet för att nå ditt mål. Använd ditt synda förnuft nu!
 
 
Är en hästruna som berättar att nu bär det av i galopp! En resa , flytt eller meditationer till andra världar ligger på schemat. Tag sats o våga!
 
Är årshjulets runa o berättar att tiden går i cirklar. Det du skickar ut kommer du att möta senare så var noga med att möta allt med respekt. Fundera också på vad du vill ha nästa år , planera , skrid till handling & tänk på vilken frukt livet ska ge dig.
 
 
Är runan som tycker att det e dags att träffa nya vänner. Du kan få stöd av människor runt omkring dig nu. Din sociala förmåga är på topp!
 
 
Är kraftens runa o visar att du är stark nog att förändra det du vill men kanske inte vågar. I början är allting nytt o osäkert. Utnyttja din vilda sida o anta utmaningen!
 
Är vinterns runa o den svala stillheten. Nu ska du ta det lugnt o acceptera att allting tar sin tid. Kanske händer det inte så mkt som du vill. Dra dig undan , ta hand om din kropp o meditera.
 
Står för rikedom. En trygg runa som berättar att du har allt du behöver. Rikedom kan finnas innombords i glada o härliga känslor. Nu kmr en härlig tid!
 

Ta upp en runa varje månad på det sättet att du har dom uppochner så du inte ser vilken du tar. Om du behandlar runorna med respekt så visar dom också rätt svar ;)
Hoppas det finns någon till där ute som också tkr detta är intressant :D
©My pics om de inte står annat! :3

Kommentarer♥
Postat av: Jossa :)

JAG, JAG! xD Jag tycker he e intressant me såntde me spådom, övernaturligt o.s.v. :D Men he veta du redan ;D xD

Svar: haahha jeeeiii :DDD haha ja veta bara att du tkr om övernaturliga saker xD
Johanna

2012-08-01 @ 15:30:09
URL: http://hopeindecember.blogg.se
Postat av: Jossa :)

Sv: Hahah jaaa, man sko bestäm sig för att bygg opp en heil legogobb nain daa xD

Svar: hahahaa jåååå he sko no va nå xD
Johanna

2012-08-01 @ 15:35:11
URL: http://hopeindecember.blogg.se
Postat av: Jossa :)

Sv: Hahahahah xD

Svar: hehehehehe xD
Johanna

2012-08-01 @ 16:09:32
URL: http://hopeindecember.blogg.se



Ditt namn :
Kom ihåg mig

e-post/e-mail

Din blogg

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0