Modde

Sitter på modde och har skrivit om våran bok jag kan berätta lite om boken som jag har läst den heter Förräderi.
(vi skulle hitta på en annan rubrik)


Du klarar det!

Förräderi

av Pete Johnson

 

 

Boken handlar om tre 12 åringar som heter Oliver , Mia och Tom.

Dom blir mobbade av ett flickgäng på 3 personer som kallar sig för "C.I.S" som står för första bokstaven på deras namn.

Oliver , Mia och Tom måste ge gänget 4 pund varje måndag och gör dom inte det så åker dom antingen på stryk eller måste betala mera nästa måndag.

Oliver , Mia och Tom vet först inte om att det är dom alla tre som blir mobbade så då dom får reda på det så slår dom sig ihop och blir kompisar.

 

Dom försöker besegra "C.I.S" på olika sätt men det blir bara värre. C.I.S börjar göra inbrott och hotar en massa saker. En sak som dom hotar om är att skada Mias mamma som inte mår så bra och får inte anstränga sig , så Mia gör vad som hellst för att dom inte ska göra något mot hennes mamma. En dag då Mia är hos Oliver säger han att ett märke som han fått av sin pappa är stulet. Men sen någon dag senare hittar Mia det och förstår att det var ett fake inbrott så hon berättar för Tom om det och dom börjar spionera på Oliver och vart han åker och vad han gör.

 

En dag då Tom spionerar på Tom upptäcker han något om Oliver och ringer till Mia att komma dit. Men är det värkligen som det såg ut att vara och kommer dom att besegra C.I.S ?

©My pics om de inte står annat! :3

Kommentarer♥



Ditt namn :
Kom ihåg mig

e-post/e-mail

Din blogg

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0